Direktlänk till inlägg 28 april 2010

Krackelera....

Av Malin - 28 april 2010 23:54

Det krackelerar sakta.... Livet, jag...

Masken faller sönder

Smärta luktar illa... Den skrämmer bort människor

Skapar oro, ångest... Funderingar!

Jag försöker hålla ihop, vara stark

Men ärren gör sig påminda och jag får ingen vila

Tårarna, allt närmre hela tiden

Försöker le, vara trevlig, fungera

Men energin har tagit slut och jag vet inte hur jag fyller på

Vissa sår ska visst aldrig läka....

Orkar snart inte stå emot smärtan som vill ut

Vrålen som är instängda

Gråten som vill släppas fri

Det är bara en fråga om tid.. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 3 maj 2010 17:28

Just nu spelas mest Melissa Horn och Winnerbäck i mina högtalare... Deras texter och sinnesstämmningen i melodierna innefattar rätt mycket av vad jag känner just nu... Jag känner mig kluven.. Jag känner mig som en jävla tonåring igen. Gick igen...

Av Malin - 4 april 2010 13:22

Längesedan jag bloggade här. Men jag återkommer, av någon anledning när livet är jobbigt, annars bloggar jag mest på emlinn.blogg.se. Dock är detta min första blogg och på något vis känns den mest hemma när livet inte är som det borde, när det händer...

Av Malin - 3 november 2009 10:23

Det vrider sig i mig... Känns som kugghjul i min kropp som krossar allt mjukt där inuti.. Ljuger jag för mig själv? Är det bättre att fly? Vart bottnar längtan? Vad är det som göder sorgen? Frågor utan svar... Jag vet inte! Hur lämnar m...

Av Malin - 14 september 2009 17:19

Inser att allt inte är så bra som jag önskar... När jag dödar SuperMario i frustration och önskar att det vore lika enkelt för mig att hoppa i lavan och återkomma med fem nya liv... När jag på promenaden i solen överväger att testa hur det känns ...

Av Malin - 6 augusti 2009 21:07

Har en dålig dag idag... Har varit sjukskriven i typ 4 veckor... Under dessa fyra veckor har jag gömt mig.. Det är nämligen så att mitt öga krånglar och ett krångligt öga är inget man gärna visar upp för allmänheten.   Jag gömmer mig bakom en lugg,...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Jajemen!!
 Nej!
 Jag vet vem du är, men vi har aldrig pratat.
 Vi är bekanta,,,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Det är bra... nästan jämt...  med Blogkeen
Följ Det är bra... nästan jämt...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se