Direktlänk till inlägg 3 november 2009

Ett vred...

Av Malin - 3 november 2009 10:23

Det vrider sig i mig...

Känns som kugghjul i min kropp som krossar allt mjukt där inuti..

Ljuger jag för mig själv?

Är det bättre att fly?

Vart bottnar längtan? Vad är det som göder sorgen?

Frågor utan svar...

Jag vet inte!

Hur lämnar man saker bakom sig... Hur går man vidare utan att bli bitter?

Du måste vara stark, för jag är svag...

Förstår du? Orkar du?

Vill så mycket, förmår så lite...

Är det såhär det ska kännas att leva?

Ibland är det inte som jag hoppas och önskar...

Är det så svårt att ordna det för sig så att man har det bra?

Jag har det bra...

Men bitar saknas...

Hur fyller man hålen?

Hur läker man såren?

Hur lämnar man smärtan bakom sig och vågar gå vidare?

Hur formar man livet så att det blir så som man önskar?


 
ANNONS
 
Ingen bild

Paciz

4 november 2009 02:53

Nej men vad nu då?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 3 maj 2010 17:28

Just nu spelas mest Melissa Horn och Winnerbäck i mina högtalare... Deras texter och sinnesstämmningen i melodierna innefattar rätt mycket av vad jag känner just nu... Jag känner mig kluven.. Jag känner mig som en jävla tonåring igen. Gick igen...

Av Malin - 28 april 2010 23:54

Det krackelerar sakta.... Livet, jag... Masken faller sönder Smärta luktar illa... Den skrämmer bort människor Skapar oro, ångest... Funderingar! Jag försöker hålla ihop, vara stark Men ärren gör sig påminda och jag får ingen vila Tårarna...

Av Malin - 4 april 2010 13:22

Längesedan jag bloggade här. Men jag återkommer, av någon anledning när livet är jobbigt, annars bloggar jag mest på emlinn.blogg.se. Dock är detta min första blogg och på något vis känns den mest hemma när livet inte är som det borde, när det händer...

Av Malin - 14 september 2009 17:19

Inser att allt inte är så bra som jag önskar... När jag dödar SuperMario i frustration och önskar att det vore lika enkelt för mig att hoppa i lavan och återkomma med fem nya liv... När jag på promenaden i solen överväger att testa hur det känns ...

Av Malin - 6 augusti 2009 21:07

Har en dålig dag idag... Har varit sjukskriven i typ 4 veckor... Under dessa fyra veckor har jag gömt mig.. Det är nämligen så att mitt öga krånglar och ett krångligt öga är inget man gärna visar upp för allmänheten.   Jag gömmer mig bakom en lugg,...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Jajemen!!
 Nej!
 Jag vet vem du är, men vi har aldrig pratat.
 Vi är bekanta,,,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Det är bra... nästan jämt...  med Blogkeen
Följ Det är bra... nästan jämt...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se