Direktlänk till inlägg 26 maj 2009

hur gör man?

Av Malin - 26 maj 2009 12:27

Ibland undrar jag hur man ska prioritera i livet...

Jag vill göra allt...

Jag vill flytta till Thailand och jobba som dykinstruktör, bo i nåt sunkigt kollektiv och bara njuta av solen....

Sen vill jag skita i allt som har med svenssonliv och bara ta mig pick och pack och dra till Afrika och hjälpa utsatta barn...

En annan del av mig skulle kunna flytta ut i skogen och driva någon form av ekologiskt jordbruk, klä mina barn i tygblöjor och ekologisk bomull...

En annan del funderar på det här med investeringar, bli lite tät, leva lite lyx och bara ha det bra...

Flytta till Kanada? Usa? Bahamas? Italien? Bort, iväg till någonting som inte är som Sverige....

O så finns den delen av mig som bara vill ha ett vanligt Svenssonliv, lagom med pengar, ett trevligt hus, några ungar och ett liv som mest rullar på...

Ibland önksar jag att livet var längre, eller iaf att man fick vara ung betydligt längre....


Hur prioirterar man när man vill så mycket???

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 3 maj 2010 17:28

Just nu spelas mest Melissa Horn och Winnerbäck i mina högtalare... Deras texter och sinnesstämmningen i melodierna innefattar rätt mycket av vad jag känner just nu... Jag känner mig kluven.. Jag känner mig som en jävla tonåring igen. Gick igen...

Av Malin - 28 april 2010 23:54

Det krackelerar sakta.... Livet, jag... Masken faller sönder Smärta luktar illa... Den skrämmer bort människor Skapar oro, ångest... Funderingar! Jag försöker hålla ihop, vara stark Men ärren gör sig påminda och jag får ingen vila Tårarna...

Av Malin - 4 april 2010 13:22

Längesedan jag bloggade här. Men jag återkommer, av någon anledning när livet är jobbigt, annars bloggar jag mest på emlinn.blogg.se. Dock är detta min första blogg och på något vis känns den mest hemma när livet inte är som det borde, när det händer...

Av Malin - 3 november 2009 10:23

Det vrider sig i mig... Känns som kugghjul i min kropp som krossar allt mjukt där inuti.. Ljuger jag för mig själv? Är det bättre att fly? Vart bottnar längtan? Vad är det som göder sorgen? Frågor utan svar... Jag vet inte! Hur lämnar m...

Av Malin - 14 september 2009 17:19

Inser att allt inte är så bra som jag önskar... När jag dödar SuperMario i frustration och önskar att det vore lika enkelt för mig att hoppa i lavan och återkomma med fem nya liv... När jag på promenaden i solen överväger att testa hur det känns ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Jajemen!!
 Nej!
 Jag vet vem du är, men vi har aldrig pratat.
 Vi är bekanta,,,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Det är bra... nästan jämt...  med Blogkeen
Följ Det är bra... nästan jämt...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se