Alla inlägg under februari 2009

Av Malin - 12 februari 2009 18:05

 


Fantastiska skapelse!!!!Ge mig! jag vill åka!!
Leka att jag är dödlig!!!

Av Malin - 12 februari 2009 16:51

Okej, jag erkänner!
Jag är så jävla lat!!!

Från att ha varit värsta träningsnarkomanen en gång i tiden, med en kropp som var stenhård och en aktiv träningstid på ca 13 timmar i veckan, har jag numera blivit en jävla soffpotatis!

Jag SLÄPAR mig till träningen ca 2 gånger i veckan.. Men det är så jävla motvilligt!!

Jag hittar alla ursäkter för att slippa träna ( eller det gör ja nog inte förresten, jag orkar bara inte släpa mig iväg)...

Har kommit ur alla rutiner sen jag gick in i detta förhållande, för det finns inga rutiner i mitt liv längre.. jag pendlar fram och tillbaka mellan två städer, jag är hemma vissa måndagar, andra inte, jag är hemma vissa fredagar, andra inte.. ja ni fattar!


Om två veckor flyttar jag! Om två veckor MÅSTE jag försöka få in rutiner i mitt liv igen! Om två veckor måste jag ha rutiner som gör att jag tränar iaf 3 dagar i veckan! Och så är det ta me fan bara..



Håller ju på att förvandlas till en strandad sjöko som det ser ut nu!
Och hur jävla bra passar en sjöko i en bikini`????


Av Malin - 12 februari 2009 13:07

Ten reasons why you should date a nurse:

1) They can help you get over a hangover or sickness
2) Bedbaths!
3) The uniform
4) They are exposed to so many xrays, its like a form of birth control
5) You willl never need to buy condoms, paracetamol, toothbrushes or any hospital supplies
6) They know how to handle bodily fluids!
7) Nothing shocks a nurse, they have always seen smaller or indeed bigger!
8) They wont be disgusted by your toilet habits
9) They are experienced in manual evacuation when your full of crap
10)They know how to handle the human body!!!!!!!


Av Malin - 12 februari 2009 12:50

Jag TROR att jag KANSKE klarade läkemedelsberäkningstentan imorse...

Det krävs som sagt 100% rätt svar på tentan och inget slarvfel är förlåtet...


Jag lyckades en gång skriva 99,9% rätt på en sådan tenta och fick skriva om.. Hade missat att svaret skulle anges i Gram istället för Milligram.. hade helt rätt mängd o så, men det var bara att skriva om.. Så hårt är det!
MEN, jag tror minnsan att jag klarade det denna gång...


Ska väl inte ropa hej än, men det kan faktiskt vara så! Vore ju förbannat skönt isf!


Det är helt galet vad lätt det är att klara av och göra shyssta resultat när livet är bra och man mår bra.. jag är inte så jävla dum som jag ibland tror faktiskt, borde kanske satsat högre... Jurist eller nåt kanske?!  :P

Hehe... Nedå, 4,5 år till barnmorska är ju det ja vill så... O det klarar jag!

Av Malin - 11 februari 2009 20:12

Mitt hjärta längtar mycket....

Längtar efter dig!!
Men snart min fina, snart!!!!

Av Malin - 11 februari 2009 09:07

Nu är det klart, efter mycket velande, många tårar, mycket prat och ångest så har jag kommit till beslutet att sälja min älskade katt...

Satte ut en annons på blocket igår och har sedan dess fått fyra svar varav tre verkar jättebra... De som har skrivit verkar verkligen intresserade av just Cesar och de kan erbjuda hem där han får vara både ute och inne...


Och jag kommer att sakna ihjäl mig efter honom första tiden, mitt hjärta kommer att brista när de hämtar honom... MEN, han kan nog få det väldigt, väldigt bra! Och det är det viktigaste!! Och jag behöver inte ha dåligt samvete för att jag sover hos V eller för att jag inte har tid att vara hemma när jag kommer att pendla mycket och jag behöver inte jaga kattvakt så fort det är nånting!!

Och förhoppningsvis får Cesar stanna på det ställe han hamnar på nu ända tills han blir gammal och somnar in... Förhoppningsvis har han då fångat ett par möss och lekt i skogen, i frihet.. På ett sätt som jag inte kunde erbjuda honom...  Och det känns bra, jag tror att han får det bra! Och jag hoppas att de som får honom kan älska honom precis lika mycket som jag gör!!!

Trodde nog inte att det faktiskt var möjligt att älska ett djur så mycket som jag verkligen gör med Cesar... Men så var det och så är det!!


Av Malin - 10 februari 2009 18:57


Jag och Carro är så jävla bra... Vi fixade det där med startkablar, alldeles själva idag... Och bilen hoppade igång, ingen kortslutning och ingen explosion... Fantastiskt vad man kan när man försöker!



Nu ska jag försöka mig på lite mer läkemedelsberäkning...

Av Malin - 10 februari 2009 17:24

... Så varför inte igen?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4375984.ab


Jag tycket sånt här med toalettvanor är rätt roliga, kanske för att jag själv är så förbannat jävla pryd och generad över vad  jag själv egentligen ALDRIG gör inne på toaletten annat än att sminka mig och plocka ögonbrynen...


I artikeln står det iaf att man gör massa annat på toaletten som att sms´a, maila och ringa... Men seriöst?! VEM ringer när man sitter på toa?? Hur kul kan det vara för stackaren i andra änden av luren?

" TJeeena det är *** "... *stånk stön* "Läget då?"  * plopp, plopp* " Va ja gör? Ehh, sitter o sk*ter" *stånk, stånk*  Hur smaklöst är inte det???

Det måste ju vara lika oartigt som att ja, kommer inte på nåt faktiskt...


Sen fattar jag inte heller grejen med att maila och sms:a på toa heller, hur långa mail kan man hinna skriva lixom? Kan man inte bara skynda på lite där inne och skriva mailet när man är klar istället? Eller har Alla förstoppning?


Det står oxå att 94% använder officiella toaletter vid behov... Finns det alltid något egentligt val? Inte som att det är jättebekvämt att gå runt och vara nödig??


Ibland undrar jag inte om vi gör en höna av en fjäder när det handlar om att gå på toaletten... ALLA GÖR DET!! Ändå är det så fruktansvärt pinsamt och jobbigt att erkänna det. Särskilt tjejer tror jag  känner så, att gå på toaletten är lixom nåt smutsigt och äckligt, det låter och luktar och är allmänt otrevligt egentligen... Jag ska inte säga nåt, Jag bajsar som sagt Aaaaldrig!! Men man har ju hört att det är ett projekt när man reser, när man skaffat ny kille o.s.v att få gå på toaletten som man borde... Men det är så.. Det verkar som att det bara är så!

Att gå på toaletten är ett projekt.. så visst, varför inte sms:a så man tänker på nåt annat... Då har det ju typ inte hänt lixom?!


När jag började skriva detta inlägg kom jag på att jag hört nångång att det finns någon som bloggar om sitt bajs, så jag googlade (tacka vet ja google, fantastiskt!!) Och till min förvåning dök det upp mängder av bloggar om bajs, den värsta var faktiskt en tjej som skrivit, hon fotograferar sitt bajs och lägger ut på bloggen... SHIT, vem gör så?  Det är ju helgalet!!



Jag drar min gräns vid att skriva om tidningars artiklar jag, där går min prydgräns.. men å andra sidan har ja ju inte en anonym blogg heller så! :P


Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Jajemen!!
 Nej!
 Jag vet vem du är, men vi har aldrig pratat.
 Vi är bekanta,,,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards