Alla inlägg under december 2008

Av Malin - 15 december 2008 19:29

De senaste månaderna känns det som att blogginspirationen varit lite halvrutten hos mig... Det känns mest som att jag rabblar grejer jag har att göra eller gör om dagara... Min blogg har med andra ord blivit just en sån tråkblogg som jag inte ville ha... en såndär.... "Idag har jag.. blablablabla..."


Ett tag hade jag lixom rätt många läsare, mellan 70-90/ dag och över 1000 i månaden... Så är inte fallet längre, har tappat ett par hundra nånstans på vägen.. Jag fattar grejen, bloggen är inte lika patetiskt tragisk längre, har gått vidare från fruktansvärd olycklig kärlek och sånt skit.. Det händer lixom inte så mycket i mitt liv som jag kan blogga om hur som helst...

Men jag antar att jag har endel återkommande läsare iaf, så nu vänder jag mig till er som läser detta i ett desperat försök att iaf kanske kunna bättra på bloggen lite... Så.... Vad är bra o dåligt med bloggen?


VAD VILL NI LÄSA OM? Vad är det jag borde skriva om? penisbakterier? feministiska funderingar? Godis? Julbord? Mytomaner, sexomaner? Jobbiga ex? Att vara nybliven osingel? Mera dikter och texter?

Jag behöver förslag....

Ge mig ämnen, ge mig ord... Behöver ju skriva, har bara total inspirationstorka... Fast detta inlägg fick jag iaf lite inspiration av att skriva, så vem vet.. Imorgon kanske det kommer ett inlägg om jobbiga ex med penisbakterier???

Av Malin - 15 december 2008 09:36

Nu verkar det vara bokat, om allt går som planerat så kommer jag att fira nyår på Öland, min Pojkväns( <--- notera!! :P) hemtrakter...

Ska träffa hans föräldrar för första gången och lite vänner till honom... Riktigt spännande, riktigt läskigt! Men det blir kul att göra nåt annat än det gamla vanliga på nyår iaf! :)

Känns som att det kan bli en skön och trevlig julhelg i år, trots PM- skrivande... Fast det passar iof mig bättre än `salstentaplugg´ så jag har bestämt mig för att göra det fort och ta lite ledigt sen!


Ne, nu måste jag ner o hämta tvätten, hänga upp mina gardiner ( nytvättade) och sen fortsätta plugga....


Tjipp hej!

Av Malin - 14 december 2008 10:32

Eller nåt.... Vart tog helgen vägen?

Fredag... Körde ett stenhårt träningspass och avslutade kvällen i soffan framför Idol, så jäkla skönt att bara ta det lungt för sig själv faktiskt...

Igår tog jag äntligen tag i den jobbiga städningen och min lägenhet är numer ganska trevlig... Sen ner på stan för att inhandla lite julklappar... Sen hade jag turen att bli bjuden på mat hemma hos C och M... Kikade harry Potter och myste där.. Sen ett lååångt nattligt samtal med någon jag tycker om men måste vänta till nästa helg tills jag får träffa...

Nu har jag ätit denna dags frukost och packat ihop pluggböckerna, så nu bär det av till skolan för plugg... Sen blir det träning senare... :)

Är duktig med träningen nu, går ca 7 km varje dag och tränar på det.. ska försöka uppehålla detta även efter jul så kommer man sannolikt att vara i form i sommar.. . O det skulle ja ju inte klaga på att vara! :)


Av Malin - 13 december 2008 10:11

Har inte ens börjat stryka över nåt på den långa lista av "saker att göra" som jag la upp häromdagen.. Har iof påbörjat endel, men stryka över sånt som inte är avslutat är inte okej...

Men har lite nytt att lägga till på långa listan dock:

  • Ansöka om studiemedel för våren
  • Städa lägenheten
  • Tvätta kläder + gardinerna!

 Jaja.. Får väl starta med nåt, annars kommer listan stå där oöverstruken till nästa år... Vilket iof inte är så länge...

Av Malin - 11 december 2008 15:53

Snön föll och under den hamnade jag...

Idag är en låg dag.... Det är en sorgens dag!

Vintern är här... 

Folket böjer ner sina huvuden, ser ner i marken som för att lådsas att det inte händer... Att de inte ser...

Har inte sett ett leende idag, inte ens tjejen i kassan på Ica log..

På stan trängdes folk, men jag såg ingen...

Bara tjocka fula jackor, överallt människor som halkar runt..

Halkar runt i sommarskorna, som om de påminner dem om bättre tider..

Torra, varma, ljusa tider...


Överallt pynt o skit som skvallrar om att årets största högtid ska firas...

Pengarna flödar, det gäller att bräcka varandra i prylar, flest och dyrast vinner och får leva lycklig i alla sina dar... De som inte får några prylar då?

De som inte får fira denna högtid som handlar om kärlek?

Kärlek, jo för gud offrade sin enda son för att  han älskade människorna... Och nu firar vi det med Ps3 och Laptops och nya mobiltelefoner... Det är kärlek! Den som har mest prylar älskar han mest!! Så är det nog!


Jag tänker på de som är ensamma, de som inte har någon familj...

De som ingen bryr sig om, som ingen frågar på jobbet vad han/hon ska göra i jul.. De ensamma som söker sig till sjukhusen för sällskap, de som dör utan att nån noterar det... De som inte alls uppskattar alla klämdagar och ledighet. De som skulle kunna betala för en kram...

Jag är rädd för att bli en av dem...


Jag är rädd.... Jag är rädd för att vintern ska sluka mig... Att ångesten ska växa sig för stark... Att jag inte ska orka ta mig igenom den... Känner mig handlingsförlamad, rädd för människor, iaktagen och låg...

Ser ni genom  min tunna sköra hud? Kroppen jag gömmer under en säck med dun för att inte frysa.. Packeterad som en julskinka...  

Julskinkan känner för att gråta...

Fan vad jag hatar vintern..... Jag hatar den så jag blir ledsen på riktigt!

Kan den inte bara ta slut någon jävla gång???







Av Malin - 11 december 2008 11:26

  • säga upp lägenheten
  • Kolla så jag har garanterad flytthjälp första helgen i mars
  • Söka praktikplats i Eskilstuna så jag slipper pendla hela våren
  • Plugga på idrottsfysiologitentan
  • Skriva ut grejer inför kursstart nästa vecka
  • Gå ner ett par kilo ( iaf de 2 ja gått upp sista veckorna!)
  • Träna alla dagar fram till jul :P
  • Laga julgodis och packa i fina paket
  • Hämta ut betygsomdömmen för praktiken
  • Skriva ansökningsbrev inför sommaren
  • Samla ihop alla intyg för saker och ting att skicka med arbetsansökan
  • Börja plugga på sånt man läste när man började o som bör vara färskt i sommar
  • Hämta ut linser
  • slå in och handla alla julklappar färdigt
  • Bli rik
  • Ringa runt till arbetsgivare i Eskilstuna och kolla läget på jobbfronten
  • Borsta min katt
  • Byta kattsand i lådan (jävla oglamoröst!)
  • Komma på nåt bra för mig och killen att unna oss i julklapp
  • Sätta in årets växelpengar på banken
  • Ignorera snöstormen utanför mitt fönster ( den la sig ändå)
  • Fixa litteratur inför nästa kurs
  • Göra de små ändringarna vi fick i uppsatsen efter opponeringen
  • Sola så jag blir lite mer människa...


Ja det var väl det jag kunde komma på bara sådär på rak arm, tur för mig att jag har 4 tomma dagar framför mig då... :) Jag får helt enkelt ta o fixa detta! Så nu kan ja inte sitta här o hänga mer... Innan den 20 december ska denna lista vara överstruken... så nu startar ja!

Av Malin - 10 december 2008 16:29




Högljudda är de som överlever

Starka, synliga

i ett omslutande mörker som vaggar staden till sömns

Iskalla vinternätter

Blöta lakan snodda kring bleka kroppar

Värmer varandra genom kylan

I väntan på våren blir kärleken fysisk

Utan ord

Bara värmande närhet

och längtan

Av Malin - 10 december 2008 16:07

Minns inte när jag såg solen sist... När sken solen sådär så man bara ler och myser och verkligen inte vill gå in och tända sina värmeljus? Jag minns inte! Måste varit veckor sen sist... Och det börjar bli tungt, grått och jävligt tråkigt... Jag har ett beroende av solen och jag blir trött och less när jag inte får detta behov tillfredställt... Så som standard i denna blogg skriver jag ännu en gång:

 JAG LÄNGTAR TILL SOLEN!!!!

Jag längtar så det gör ont i min hjärna för att den måste anstränga sig så hårt att tro att det är ljust och fint ute... Min stora räddning är kaffe, kaffe,kaffe, begravning i plugg och "V" på helgerna...För tack vare honom ljusnar det lite... :)


Har ju faktiskt funnit ett ljus denna höst som gör det lite enklare att orka med.. Han får mig glad, han får min längtan efter något bra stillad och han får mig att må bra och han lockar fram ett leende hos mig som han påstår är vackert?! Ja vad vet jag, men bra känns det att le iaf... =) Och jag är glad att jag för en gångs skull hade jag tur, tur som fann ett guldkorn på riktigt.. jag menar; JAG?? Vad gjorde jag för att förtjäna honom?! Nu hoppas jag bara på att det får stanna så... :) För det vore fint! =)


Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Jajemen!!
 Nej!
 Jag vet vem du är, men vi har aldrig pratat.
 Vi är bekanta,,,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards